Metabolic and Transcriptomic-Based Characterization of

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Ling Guo, Jian He, Baochao Hou, Weilian Hung, Yujun Jiang, Baolei Li, Chao Liang, Chaoxin Man, Ye Wang, Huilin Zhang, Yu Zhang, Haijie Zhao

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 616.39 *Nutritional and metabolic diseases

Thông tin xuất bản: Switzerland : Foods (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 76800

Fermented milk has a long history. It is fermented by lactic acid bacteria and is rich in protein, minerals, vitamins, and other nutrients. As people's pursuit of quality of life improves, consumers are paying increasing attention to fermented milk.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH