Effect of Nisin and Storage Temperature on Outgrowth of

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Govindaraj Dev Kumar, Binita Kumari Goshali, Vijay K Juneja, Harsimran Kaur Kapoor, Abhinav Mishra, Subash Shrestha

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 004.338 Systems analysis and design, computer architecture, performance evaluation of real-time computers

Thông tin xuất bản: Switzerland : Foods (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 76810

 Pasteurization is used to ensure the safety of liquid whole eggs (LWEs) before commercial distribution
  however, it is insufficient to inactivate the spore-forming bacteria
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH