Application of Isochoric Impregnation: Effects on Microbial and Physicochemical Parameters and Shelf Life of Strawberries Stored Under Refrigeration.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Sumeyye Atci, Cristina Bilbao-Sainz, Jiayuan Li, Valerie S McGraw, Tara McHugh, Boris Rubinsky, Gary Takeoka

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 594.38 *Pulmonata

Thông tin xuất bản: Switzerland : Foods (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 76870

This study evaluates the effectiveness of isochoric impregnation during isochoric cold storage in extending the shelf life of strawberries. Strawberries in two different impregnation solutions-(1) sucrose solution and (2) sucrose solution containing calcium chloride (CaCl
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH