Enhancing Mezcal Production Efficiency by Adding an Inoculant of Native

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Armando H Holguín-Loya, Manuel R Kirchmayr, Christian A Lopes, Jesús B Páez-Lerma, Juan A Rojas-Contreras, Adriana E Salazar-Herrera, Nicolas O Soto-Cruz

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 972.8202 *Central America

Thông tin xuất bản: Switzerland : Foods (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 77605

All traditional mezcal producers use artisan methods to produce mezcal. The low technological development in the elaboration processes results in low yield and high residual sugar concentration. First, this work optimized the concentration of initial sugars and yeast-assimilable nitrogen (YAN) in
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH