The Effects of Packaging Barrier Properties Coupled with Storage Temperatures on the Dominant Spoilage Bacteria Composition and Freshness Quality of Lamb.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Xiaoyu Chai, Chengli Hou, Weili Rao, Debao Wang, Su Wang, Huiguo Yang, Dequan Zhang, Tongtong Zhao, Xiaochun Zheng

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Switzerland : Foods (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 77612

This study aims to establish a preservation method by coupling certain barrier packaging with storage temperatures suitable for extending the shelf of chilled lamb. Chilled lamb was packaged using three different oxygen permeability packaging materials of high-oxygen-barrier packaging (HORP), medium-oxygen-barrier packaging (MORP), and low-oxygen-barrier packaging (LORP) (1.70, 23.95, and 1631.44 cm
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH