Isolation and Identification of

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Jianbing Di, Bochao Li, Wenhui Liang, Kangjing Luo, Shaocong Wen, Doudou Zhang, Qing Zhou

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 636.0885 Animal husbandry

Thông tin xuất bản: Switzerland : Foods (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 77628

Walnuts are prone to contamination by rotting fungi. However, the microflora present in walnuts across various regions of China has not been thoroughly investigated. Cinnamon essential oil (CEO) is commonly used in food preservation because of its natural safety and strong antimicrobial properties. Additionally, studies on the antifungal potential of CEO to prevent walnut spoilage are limited. Therefore, we investigated
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH