Nutraceutical Prospects of Pumpkin Seeds: A Study on the Lipid Fraction Composition and Oxidative Stability Across Eleven Varieties.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Magdalena Grajzer, Weronika Kozłowska, Adam Matkowski, Anna Prescha, Monika Rękoś, Justyna Wiland-Szymańska, Iwan Zalewski

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 333.822 Coal

Thông tin xuất bản: Switzerland : Foods (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 77656

The oxidative stability of nutritive and bioactive lipids is essential for their functionality. This study evaluated the potential of lipid fractions from pumpkin seeds obtained from eleven high-performing cultivars of
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH