Theaflavins Are Improved by the Oxidation of Catechins in Tannase Treatment During Black Tea Fermentation.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Yan Chen, Jigang Huang, Heyuan Jiang, Jiaxin Liu, Shuang Liu, Weiwei Wang, Lijuan Yang, Shuixin Ye, Mengxue Zhang

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Switzerland : Molecules (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 78399

The treatment of black tea fermentation with different exogenous tannases was investigated, and processing parameters during black tea fermentation, including fermentation time, fermentation temperature, and exoenzyme amounts, were optimized, while the consumption and transformation pathways of catechins were analyzed. The results showed that tannase from
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH