Antioxidant and Anti-Inflammatory Effects of Vanillic Acid in Human Plasma, Human Neutrophils, and Non-Cellular Models In Vitro.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Joanna Kołodziejczyk-Czepas, Anna Magiera, Monika Anna Olszewska

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Switzerland : Molecules (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 78416

Vanillic acid (VA) is a dietary benzoic acid derivative, flavoring agent, and food stabilizer. In this study, the antioxidant and anti-inflammatory potential of VA was explored in vitro and ex vivo in human immune cells and non-cellular models. In neutrophils, VA significantly downregulated the
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH