Effect of Different Enzyme Treatments on Juice Yield, Physicochemical Properties, and Bioactive Compound of Several Hybrid Grape Varieties.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Marta Czaplicka, Joanna Kolniak-Ostek, Agnieszka Nawirska-Olszańska, Muhamad Alfiyan Zubaidi

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 635.347 Varieties and kinds

Thông tin xuất bản: Switzerland : Molecules (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 78521

This study investigates the effects of four enzymatic treatments on the yield, physicochemical properties, and bioactive compounds of grape juices from two red (Golubok, Regent) and two white (Muscaris, Aurora) hybrid grape varieties. A total of 20 samples were prepared using four commercial enzyme formulations (Pectinex Ultra, Safizym Clear Plus, Safizym Press, and Rapidase color) applied at a concentration of 0.02% (
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH