Comparison of Changes in Sterol Content of Nuts After Roasting Using Conventional and Microwave Methods and After Storage.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Klaudia Kulik, Bożena Waszkiewicz-Robak

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 336.09 Historical, geographic, persons treatment; associations of sovereign states

Thông tin xuất bản: Switzerland : Molecules (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 78650

The aim of this study was to determine the influence of the nut roasting process (conventional and microwave methods) and long-term storage (12 months) on phytosterol content and stability. This study was conducted using hazelnuts (
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH