Tea Polyphenol Protects the Immune Barrier and Inhibits TLR2/NF-κB/MLCK Signal Activation to Prevent Inflammatory Injury in the Intestines of Common Carp (

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Xuejiao Gao, Ziyi Li, Jilong Luo, Man Qian, Jiawei Wu, Yao Xue, Jie Yang, Bing Zhao

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 127 The unconscious and the subconscious

Thông tin xuất bản: Switzerland : Animals : an open access journal from MDPI , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 78883

Tea polyphenol (TP) is a kind of natural macromolecular compound present in tea extract with rich biological potential. The purpose of this study was to explore the protective effect of TP on the intestinal immune barrier and the related mechanisms of TP alleviating intestinal injury. Models of common carp (
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH