Safety and Digestibility of a Novel Ingredient, Brewed Lamb Protein, in Healthy Adult Dogs.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Pernilla Audibert, Dayakar V Badri, Tomas Belloso, Chun-Yen Cochrane, Michael Faurot, Stephen French

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 069.50289 Collections and exhibits of museum objects

Thông tin xuất bản: Switzerland : Animals : an open access journal from MDPI , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 78922

Protein production through precision fermentation is an attractive option to reduce animal use in food production. This study focused on the safety and digestibility of food containing a test ingredient, brewed lamb protein (
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH