Enhanced Extraction of Polyphenols, Physicochemical Properties, and Microbial Control in

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Magdalena Błaszak, Ireneusz Kapusta, Sabina Lachowicz-Wiśniewska, Ireneusz Ochmian, Małgorzata Szewczuk

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 271.6 *Passionists and Redemptorists

Thông tin xuất bản: Switzerland : Molecules (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 80560

Polyphenols are essential bioactive compounds that contribute to the nutritional and sensory properties of grape juice and wine. This study investigates the impact of ultrasound-assisted maceration (UAM) compared to traditional maceration (TM) techniques, under both warm and cold conditions, on the polyphenol content, physicochemical properties, and microbial counts of juice from
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH