Foods of Kenya

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Barbara Sheen

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-0737748130

Ký hiệu phân loại: 641.596762 Cooking

Thông tin xuất bản: Farmington Hills, MI : KidHaven Press, 2010.

Mô tả vật lý: 64 p. : , col. ill., col. map ; , 24 cm.

Bộ sưu tập: Khoa học ứng dụng

ID: 80688

Describes the regional cuisine of Kenya, including information on traditional dishes, and provides recipes for such famous Kenyan meals as groundnut stew, maandazi, and irio.
Includes bibliographical references and index.
1. 
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH