Starch : chemistry and technology

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: James N BeMiller, Roy Lester Whistler

Ngôn ngữ: eng

ISBN-10: 0127462759

ISBN-13: 978-0127462752

Ký hiệu phân loại: 664.2 Starches and jellying agents

Thông tin xuất bản: London : Academic Press, 2009

Mô tả vật lý: xx, 879 p. : , ill. ; , 26 cm.

Bộ sưu tập: Khoa học ứng dụng

ID: 81052

The third edition of this long-serving successful reference work is a 'must-have' reference for anyone needing or desiring an understanding of the structure, chemistry, properties, production and uses of starches and their derivatives. * Everything needed to evaluate and apply the appropriate starch-based solution * Explores the genetics, biochemistry, and physical structure of starches * Includes specific information on corn, wheat, potato, rice, rye, oat and barley-based starches * Presents new application trends for starch.
1. Starch
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH