Modernist cuisine : the art and science of cooking

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Maxime Bilet, Nathan Myhrvold, Ryan Matthew Smith, Chris Young

Ngôn ngữ: eng

ISBN-10: 0982761007

ISBN-13: 978-0982761007

Ký hiệu phân loại: 641.5 Cooking

Thông tin xuất bản: Bellevue, Wash. (3150 139th Ave. SE, Bellevue, WA 98005) : Cooking Lab, 2011

Mô tả vật lý: 6 v. : , col. ill. ; , 28-34 cm.

Bộ sưu tập: Khoa học ứng dụng

ID: 81108

An overview of the techniques of modern gastronomy. Nathan Myhrvold, Chris Young, and Maxime Bilet -- scientists, inventors, and accomplished cooks in their own right -- have created a six-volume 2,400 page set that reveals science-inspired techniques for preparing food. The authors and their 20 person team at The Cooking Lab have achieved new flavors and textures by using tools such as water baths, homogenizers, centrifuges, and ingredients such as hydrocolloids, emulsifiers, and enzymes.
1. 
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH