Optimization of Ultrasonic-Enzyme Synergistic Extraction of Proanthocyanidins from Jujube: Purification, Characterization, and Bioactivity Study.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Qiaoshuang Lu, Chun Yang, Zheng Ye

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 338.925 Privatization

Thông tin xuất bản: Switzerland : Molecules (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 88975

Proanthocyanidins have received extensive attention due to their high functional value, but their sources are limited. Therefore, this experiment studied the preparation, biological activities, and characterization of proanthocyanidins from Chinese jujube (
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH