Safety, Sensory Quality and Nutritional Value of Hybrid Meat Products Made from Turkey Meat and Red Beans Preserved with a Bioprotective Culture.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Andrzej Goławski, Małgorzata Karwowska, Agata Nowaczyk, Patrycja Skwarek, Elżbieta Solska, Dariusz M Stasiak, Przemysław Wojtaś

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 306.877 Incest

Thông tin xuất bản: Switzerland : Molecules (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 90244

The current study assessed the quality and safety of hybrid meat products made from turkey meat and red beans with the addition of SAFEPRO
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH