Efficient degradation of corn straw at low temperature using a novel co-cultured consortium LHWA.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Jinling Cai, Qinbo Hu, Fengmei Li, Qi Wu

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 070.48346 Journalism

Thông tin xuất bản: Japan : Journal of bioscience and bioengineering , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 90891

Straw degradation was slow under low temperature environments. A cold-tolerant consortium LHWA was constructed by Bacillus cereus, Acinetobacter lwoffii, Penicillium griseofulvum, and Talaromyces funiculosus. The consortium and culture conditions were optimized. Under 4 °C cultivation, liquid fermentation showed a 55.52 % straw weight loss rate after 30 days with inoculum (8.4 %, w/v), peptone (0.4 %, w/v) and Fe
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH