Sausage : recipes for making and cooking with homemade sausage

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Victoria Wise

Ngôn ngữ: eng

ISBN-10: 158008012X

ISBN-13: 978-1580080125

Ký hiệu phân loại: 641.6 Cooking specific materials

Thông tin xuất bản: Berkeley [Calif.] : Ten Speed Press, 2010

Mô tả vật lý: xi, 164 p. : , col. ill. ; , 24 cm.

Bộ sưu tập: Khoa học ứng dụng

ID: 93573

"Over 75 recipes for fresh pork, beef, lamb, poultry, seafood, and vegetarian sausages, as well as dishes that turn homemade sausages into meals inspired by the cuisines of the Americas, Europe, the Middle East, Asia, and Africa"--Provided by publisher.
1. 
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH