A starch‑sodium alginate interpenetrating network enhances the structure, texture, and starch digestibility of extruded buckwheat noodles: Regulatory effects of mannuronate/guluronate ratios and calcium ion concentrations.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Xiao Feng, Chengcheng Gao, Linghan Meng, Xiaozhi Tang, Zhenjiong Wang, Kaiwen Xie, Xiang Xu

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 571.878 +Aging

Thông tin xuất bản: England : Food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 96687

The regulatory effects of different mannuronate/guluronate ratios in sodium alginate (SA) and calcium ion (Ca
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH