Role of post-harvest abiotic factors on interactions of Salmonella typhimurium with lettuce leaves (Lactuca sativa L. var crispa).

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Daniele Bezerra Faria, Bernadette Dora Gombossy de Melo Franco, Daniele Fernanda Maffei, Carina Ulsen

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 338.01 Factors of production

Thông tin xuất bản: England : Food microbiology , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 99667

Foodborne gastroenteritis outbreaks of Salmonella Typhimurium infections are often associated with leafy vegetables. In addition to biotic factors, attachment and adhesion to the vegetable leaves and subsequent survival and internalization in the tissues in the post-harvest stages are mediated by abiotic factors, mainly light, temperature and time. This study combined quantitative cultural methods and Scanning Electron Microscopy (SEM) to investigate the influence of light (dark = 0 μE m
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH